Badminton

Start 2 badminton

‘Start 2 Badminton’ is een voordelige lessenreeks voor beginnende recreatieve spelers vanaf 18 jaar die met badminton willen kennismaken, of voor zij die hun techniek of tactiek willen bijschaven.

‘Start 2 Badminton’ bestaat uit 5 lessen waarin volgende zaken aan bod zullen komen: basisslagen, opslag, spelregels voor enkel en dubbel,… De lessen worden gegeven door een gediplomeerd trainer.

Twijfel je nog?

Geen nood, het is niet zoals in sommige andere racketsporten dat je zelf op zoek moet gaan naar medespelers of tegenstanders om te kunnen spelen. Bij ons kan je gewoon individueel instappen. Er zijn altijd voldoende badmintonners aanwezig van verschillende niveau’s en leeftijden om met of tegen te spelen !
Kom gerust 3x gratis proberen alvorens je beslist om lid te worden.

Stuur ons een e-mail, stel ons je vraag of schrijf je meteen in. 

Startersinfo

Benodigdheden

* Moest je geen badmintonracket hebben, gelieve dit dan even mee in de mail te vermelden bij inschrijving. Er zijn een paar rackets van de club ter beschikking

Recreanten

Recreanten zijn leden die op geregelde basis komen badmintonnen voor het plezier. Zij betalen lidgeld en geniet zo van alle voordelen die onze club aanbied. De sporthal is steeds beschikbaar voor een ontspannend spelletje badminton. Onze recreanten kunnen genieten van de nodige trainingen om hun spel te optimaliseren zodat ze later ook kunnen deelnemen aan de competities. 

En geen nood, het is niet zoals in sommige andere racketsporten dat je zelf op zoek moet gaan naar medespelers of tegenstanders om te kunnen spelen. Bij ons kan je gewoon individueel instappen. Er zijn altijd voldoende badmintonners aanwezig van verschillende niveau’s en leeftijden om met of tegen te spelen !

Kom gerust 3x gratis proberen alvorens je beslist om lid te worden.

Vrij spelmoment

Initiatietraining

Jeugd

Ook jongeren zeer steeds welkom in onze club, want jong geleerd is oud gewonnen. Ook jongeren onder de 18 jaar kunnen lid worden bij ons, want investeren in de jeugd is plannen naar de toekomst. Het Badminton Youth Team (afgekort: BYT’S) vormt de jeugdwerking van onze club. We moedigen onze jeugdspelers aan om aan zo veel mogelijk jeugdontmoetingen deel te nemen, want spelplezier staat in het PBA-jeugdcircuit centraal.

Vrij spelmoment

Jeugdtraining

Competitiespelers

Leden die iets meer willen kunnen ook in competitie spelen. Naast het recreatieve aspect gaan zij de uitdaging aan om te strijden voor het klassement. Badmintonclub De Klamp is als club aangesloten bij Badminton Vlaanderen en de Provinciale Badmintonvereniging Antwerpen. Op www.toernooi.nl kun je alle uitslagen en standen terugvinden.

Vrij spelmoment

Competitietraining