Over ons

Badmintonclub De Klamp

Badmintonclub De Klamp werd in 1980 opgericht door een handvol sympathisanten. 

Door de jaren heen is de club geëvolueerd tot een gestructureerd geheel van vrij spel, competitie, begeleiding, training en ontspanning. De huidige 160 leden zijn een ideale mix van enerzijds jeugd en volwassenen en anderzijds recreanten en competitiespelers.

De filosofie van de club legt de nadruk op drie grote peilers

Goede speelmogelijkheden
voor alle leeftijden en alle niveaus

Jeugdspelers worden vanaf 5 jaar op vrijdagavond begeleid door onze gediplomeerde trainers en vinden de meer getalenteerdere onder hen hun gading in competitie en bijkomende training.

Begeleiding en training
voor gedreven spelers

Recreatieve volwassenen kunnen op maandag terecht voor vrij spel. Voor de competitieve volwassenen staat er vrij spel op maandag en donderdag op het programma. Training is voorzien op dinsdag en de thuiswedstrijden van de competitie staan op zondag gepland.

Ideale verhouding tussen het sportieve en het ontspannende

Naast het sportieve draagt onze club ook het ontspannende aspect hoog in het vaandel. Zo is het après-badminton voor velen hun beste discipline en zorgt het feestcomité regelmatig voor de nodige afleiding.

Bestuur

Tom Begas
Voorzitter

Kathleen Duré
Secretaris

Pieter Vets
Penningmeester

Els Duré
Jeugdverantwoordelijke

Frederic Rousseau
Competitieverantwoordelijke

Elke Fransen
Recreantencoördinator

Steve Van Hoeck
Ere-Voorzitter

Bart De Keninck
Ere-Voorzitter

Ons bestuur wordt bijgestaan door een enthousiast team van vrijwilligers die meehelpen aan allerhande evenementen van de club, zoals de Quiz, het Jeugdtornooi, het Recreantentornooi, het Klamp Weekend, het Clubkampioenschap,…